textařské a redakční služby

Perličky z jednačky (GLOSA)

02.02.2015 16:27

Zastupitelka Dagmar Říhová dává k dobru své poznámky k poslednímu zasedání příbramských zastupitelů.

Pan Kareš požádal o podrobnější protokolaci svých vystoupení. Pan starosta odvětil, že pan Kareš má vystoupení dlouhá, k jejichž protokolaci by bylo třeba dvou dalších sil. Znamená to, že protokolovat se budou pouze jednovětá vystoupení?

Pan Kyselák vyslovil pochybnost, zda všichni zastupitelé umějí číst. O psaní se nezmiňoval, takže perličky mohou pokračovat.  O své dovednosti číst ujistila zastupitele paní Mgr. Humlová a demonstrovala to citací ze zápisu městské rady.

Při projednávání strategického plánu rozvoje města se pan Šedivý ptal, kde byl Kyselák v době, kdy se připravoval strategický plán. Pan Kyselák nechal tuto otázku bez odpovědi. Gentlemani občas mlčí.

Pan starosta při uvádění další diskutující vyvolal paní Řihákovou, což vzbudilo pozornost i všechny zastupitele. Na otázku, proč se nikdo nepochlubil, nepadlo ze strany Řiháka ani Říhové odpovídající vysvětlení, pouze omluva pana starosty za přeřeknutí.

Pan starosta obvinil zastupitele opozice, že se budou vozit na slovíčkách. Kdoví, jak by taková slova musela být dlouhá a fortelně pádná, aby zastupitele uvezla.


Obsah příspěvku nemusí vyjadřovat stanovisko redakce.
Dagmar Říhová, zastupitelka

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.