textařské a redakční služby

Od benzinky vždy zmizel bez placení, hrozí mu tři roky vězení

21.03.2014 10:06

Příbram (Příbramsko) - Šestačtyřicetiletý muž si vyslechl ve středu 19. března sdělení podezření z přečinu krádeže. „Policistům z obvodního oddělení Dobříš se podařilo odhalit tohoto pachatele, který má na svědomí krádež přívěsu, přívěsného vozíku a dva újezdy od benzinky bez placení,“ řekla pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.



První krádeže se dopustil 14. prosince loňského roku v Mokrovratech. Se svojí přítelkyní zajel do zdejší zemědělské společnosti, připojil za své vozidlo zde odstavený přívěs značky Vario v hodnotě 45.000 korun a následně odjel. „O pět dnů později podobně odcizil v Malé Hraštici přívěsný nákladní vozík, který stál před jedním domem, a jehož hodnota je18.000 korun,“ uvedla mluvčí.

Poslední dne loňského roku přijel v obci Nový Knín na čerpací stanici, natankoval benzin za 800 korun, nasedl do auta a od stojanu vycouval, aniž by došel zaplatit.

„Takovéto jednání spáchal opakovaně dne 13. ledna na dálnici ve směru na Teplice a způsobil škodu, která činí jeden tisíc korun,“ řekla mluvčí. Muž byl v posledních třech letech již za krádeže souzen a trestán. K výše uvedeným věcem se při výslechu přiznal. Nyní mu hrozí šest měsíců až tři roky pobytu ve vězení.

red

Diskusní téma: Od benzinky vždy zmizel bez placení, hrozí mu tři roky vězení

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.