textařské a redakční služby

Nový ředitel HZS Příbram a hejtman diskutovali o průjezdnosti pro hasičské vozy v Příbrami (FOTOGALERIE)

10.04.2014 18:13

Lysá nad Labem - Středočeský hejtman Josef Řihák a nový ředitel příbramských hasičů Tomáš Horvát se dnes sešli v Lysé nad Labem, kde se uskutečnila hasičská soutěž ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel.



„Nový ředitel mě seznámil s početním stavem profesionálních hasičů, které má ve svém územním odboru, a jeho záměrem zlepšit zázemí hasičů na stanici v Dobříši. Také mě informoval o předurčenosti jednotek dobrovolných hasičů na dopravní nehody, které máme na Příbramsku dvě. Jsou to jednotky dobrovolných hasičů Zalužany a Rožmitál pod Třemšínem,“ řekl Řihák.

Diskuse probíhala také o plánu vybudování a udržování nástupních požárních ploch v Příbrami a průjezdnosti pro těžkou hasičskou techniku. S těmito záležitostmi má Příbram problém, který se odpovědnými orgánům nedaří vyřešit. Na některých místech zejména u věžových domů neprojede těžká hasičská technika, což si hasiči několikrát vyzkoušeli při testech přímo v ulicích.

Horvát.vystřídal ve funkci Jiřího Heinricha, který působil jako ředitel příbramských hasičů 19 let a v letošním roce odešel do důchodu.

Tip: Snímky najdete na našem FB profilu – www.facebook.com/pribramag.

sdb
 



Diskusní téma: Nový ředitel HZS Příbram a hejtman diskutovali o průjezdnosti pro hasičské vozy v Příbrami (FOTOGALERIE)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.