textařské a redakční služby

Nevydařená loupež v příbramské herně: Barmanka se ubránila a lupič se omluvil (FOTOGALERIE)

13.06.2014 09:31

Příbram (Příbramsko) - V pátek 16. května krátce po čtvrté hodině ranní se odehrálo v herně v ulici Čs. Armády v Příbrami loupežné přepadení.

„Neznámý muž vstoupil do objektu, několik minut předstíral hraní na výherním automatu a poté vylákal obsluhu ze zamřížovaného prostoru pod záminkou výběru výhry. Když mu poškozená žena podávala čtyři sta korun, vyndal z kapsy u mikiny střelnou zbraň stříbrné barvy a namířil na ni,“ řekla mluvčí policie Monika Schindlová.



Barmanka se začala bránit, lupič ji strhl na zem a došlo mezi nimi k vzájemné potyčce. Napadené se ale po chvíli násilníka podařilo vystrkat ven. Následně se lupič ženě omluvil a poprosil ji, ať nevolá policii. Poté z místa utekl neznámo kam.

„Nyní kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti osoby na fotografiích, které pocházejí z kamerového záznamu herny. V případě jakýchkoli informací vedoucích k uvedené osobě lze zavolat na bezplatnou linku 158 nebo na telefonní číslo 974 879 447 (487),“ dodala mluvčí policie.

Tip: Snímky najdete na našem FB profilu - www.facebook.com/pribramag.

red
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.