textařské a redakční služby

Nepodporovat extremisty je občanská povinnost (GLOSA)

28.01.2014 17:05

A je to tu. V době, kdy jsme publikovali tento komentář, nejspíš probíhala jednání dotčených institucí s organizací, která chce v Příbrami po vzoru jiných měst zorganizovat protest, který formálně směřuje proti kriminalitě, jinak je ale namířen zejména proti jedné části populace.

Stalo se to, co jsme v komentáři naznačovali, totiž že se i radnicí podceňovaných hlasů zmocní zástupci extrémní pravice. Jak bývá v podobných případech běžné, do Příbrami přijedou lidé z jiných měst a obcí, kteří vytvoří potřebnou stafáž, svými násilnými projevy na sebe upozorní, budou tu bezesporu stovky policistů, celostátní média…

Připojí se pravděpodobně i zástupci krajní pravice v Příbrami, kteří o sobě (i když v malém) dali naposledy vědět při výročí úmrtí Jana Kučery, a to v lednu roku 2011 (viz článek autora této glosy ZDE). Příbram získá nálepku měst jako Duchcov nebo České Budějovice.

V tuto chvíli je důležité, aby se k akci nepřipojili příbramští občané. Situace v Příbrami není tak vážná, aby bylo třeba podporovat extremistická hnutí, kterým jde o šíření nesnášenlivosti.

sdb

Diskusní téma: Nepodporovat extremisty je občanská povinnost (GLOSA)

Datum: 10.02.2014

Vložil: Martin

Titulek: Tak

Tak to si radnice měla rozmyslet když nám sem natahali cikány.To nevědeli co se stane? Těžko říci jestli větší vinu nesou romové páchající trestnou činost nebo ty chytráci jako je Řehák ,Šedivý a tak dále.
Je dobře že tu demonstrace bude.Měl by se udělat seznam trestných činů těch nově přistěhovaných do našeho města a škody nechat zaplatit ty co je sem přitáhli.
Až si je oddáhnou zpátky někam jinam tak nebude potřeba úderných řešení.Takvže v sobotu na náměstí TGM VE 14 HODIN

Datum: 30.01.2014

Vložil: Jan

Titulek: příbramští občané nejsou ovce

Neříkej příbramským občanům jak se mají chovat a co si mají myslet, jsou svéprávní a nejsou to ovce a budou se rozhodovat podle sebe bez ohledu na to, co je dle tebe občanská povinnost.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.