textařské a redakční služby

Investice. Nemocnice upraví některá lůžka na rehabilitační, chystá také zateplení dvou pavilonů

25.09.2014 08:13

Nemocnice Příbram. Oblastní nemocnice Příbram upraví volné prostory na Zdaboři pro lůžkovou rehabilitaci a zateplí dva své pavilony.

V areálu na Zdaboři chce příbramská nemocnice využít volné prostory původních lůžkových jednotek a upravit je pro lůžkové oddělení rehabilitace, respektive následnou péči. Protože je ve stejném areálu k dispozici i ambulantní část rehabilitačního oddělení, mohly by být její kapacity využity i pro plánované lůžkové oddělení.

„Poptávka po tomto typu péče v regionu je výrazná. Nemocnice by tak vyhověla na jedné straně této poptávce s logickým využitím i ambulantní rehabilitace a zároveň by využila volné
prostory, které navíc nepotřebují, vzhledem ke svým původním dispozicím a účelu, zásadní stavební úpravy,“ řekl pribramag.cz ředitel příbramské nemocnice Stanislav Holobrada.

V následující době nemocnice chystá zateplení pavilonu E a budovy I v areálu I. V pavilonu E sídlí například lůžkové jednotky oddělení následné péče (jednotka lůžek dlouhodobě nemocných a jednotka lůžek ošetřovatelské péče), onkologické centrum, nukleární medicína a další pracoviště. V pavilonu I se pak nacházejí lůžkové jednotky a ambulantní část interního oddělení, lůžková jednotka neurologie, oddělení klinické mikrobiologie a další.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.