textařské a redakční služby

Nehody na sněhu a náledí: Těžké zranění a škody za stovky tisíc korun

05.01.2015 13:23

Na náměstí T. G. M. v Sedlčanech došlo první den v roce k dopravní nehodě. Devětadvacetiletá řidička nezvládla při odbočování řízení.

„Na zledovatělém povrchu komunikace se auto dostalo do smyku a vjelo do protisměru, kde nejdříve narazilo do zaparkovaného osobního automobilu a následně do nákladního vozidla. Ke zranění osob nedošlo,“ řekla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová. Motoristka neměla na voze platnou technickou prohlídku. Způsobená škoda byla odhadnuta na 80.000 korun.

V neděli 4. ledna dopoledne se stala v katastru obce Láz dopravní nehoda. Sedmačtyřicetiletá řidička vozu značky Audi dostala v zatáčce na vozovce pokryté vrstvou rozbředlého sněhu smyk a přejela do protisměru, kde havarovala do felicie. „Její třiačtyřicetiletý řidič utrpěl při nárazu těžké zranění. S lehkým zraněním skončila v nemocnici motoristka, která nehodu zavinila a její spolujezdec. Vzniklá škoda činí 60.000 korun,“ uvedla Schindlová.

Ten samý den, ale ve večerních hodinách, se odehrála další havárie, kde sehrálo svou roli počasí. U Těchařovic boural devětačtyřicetiletý cizinec. Na ledovce dostalo jeho vozidlo značky Opel Frontera smyk a následně bokem narazilo do protijedoucí octavie.  „Oba řidiči a celkem tři spolujezdci utrpěli lehká poranění. Po ošetření v nemocnici byli propuštěni do domácího léčení,“ dodala mluví. Škoda byla stanovena na 85.000 korun.

red
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.