textařské a redakční služby

Na svatohorském gymnáziu se soutěžilo v logice (FOTOGALERIE)

07.01.2015 14:37

Začátkem prosince se na Gymnáziu pod Svatou Horou tradičně konala soutěž v logických hrách pro základní školy z Příbramska. Účastnilo se osm družstev z pěti škol. Navštívili nás žáci ze ZŠ pod Svatou Horou, ZŠ a MŠ Nečín, ZŠ 28. října, ZŠ Jiráskovy sady a ZŠ Nový Knín.

Celé dopoledne se odehrávaly velice napínavé souboje, například jeden v piškvorkách trval téměř půl hodiny. Organizaci zajistili učitelé a studenti gymnázia, kteří si akci užili stejně jako soutěžící.

Jako v každé soutěži, tak ani v této nechybělo vyhlášení vítězů. Avšak tak jednoduché to nebylo, aby se rozhodlo o prvním a druhém místě, musel být sveden dramatický „rozstřel“ ve hře 2048, a pak už bylo vše jasné.

První místo obsadil tým Kostičky ze ZŠ 28. října, na druhém se umístnil tým ze ZŠ pod Svatou Horou Svatoušci a na třetím tým Pátá ZŠ opět ze ZŠ 28. října. Pro vítěze byly připraveny hodnotné ceny, pořízené za finanční podpory města Příbram.

Ale ani poražení nepřišli zkrátka, vedle cen útěchy je těšil i dobrý pocit, že dopoledne, které strávili na Gymnáziu pod Svatou Horou, nepatřilo k těm, na které se nevzpomíná.

Michaela Němcová, Gymnázium pod Svatou Horou (4. A)

Fotogalerie: Na svatohorském gymnáziu se soutěžilo v logice (FOTOGALERIE)

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.