textařské a redakční služby

Na Slovensko a do Polska přiveze Příbram Svatou Horu a hornické muzeum

13.05.2014 17:51

Příbram (Příbramsko) - Po prezentacích na veletrzích cestovního ruchu v České republice (Regiontour v Brně, Holiday World v Praze) se vypraví zástupci města Příbram s inovovaným veletržním stánkem také do zahraničí – tentokrát na Slovensko a do Polska.



Ve dnech 16. až 18. května se město představí společně se svými partnery z regionu Příbramsko na výstavě Region Tour Expo v Trenčíně. „Jedná se o třetí ročník výstavy cestovního ruchu regionů. Zároveň s touto výstavou probíhají na trenčínském výstavišti další akce pro návštěvníky, a to druhá celoslovenská cukrářská výstava Dorty a svět pečení a Jarmark tradičních lidových řemesel,“ uvedl Ota Hauptmann z Městského úřadu Příbram.

Po výstavě na Slovensku se expozice přesune do Zabrze v Polsku, kde se ve dnech 23. a 24. května Příbram potřetí zúčastní Mezinárodní výstavy Průmyslového dědictví a důlní turistiky.

„Na obou akcích budou společně s Příbramí vystavovat i tradiční partneři města – Hornické muzeum Příbram, Svatá Hora, Knihovna Jana Drdy a Svazek obcí Podbrdského regionu,“ dodal Hauptmann.



Diskusní téma: Na Slovensko a do Polska přiveze Příbram Svatou Horu a hornické muzeum

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.