textařské a redakční služby

Na Pleši pořádají konferenci pro nelékařskou veřejnost

13.10.2014 13:00

Ve čtvrtek 23. října pořádá Nemocnice Na Pleši druhou Multioborovou konferenci nelékařských profesí. Program konference je sestaven tak, aby zaujal širokou nelékařskou veřejnost.

Hlavním hostem je obdobně jako v loňském roce profesorka Helena Haškovcová. Její přednáška bude zaměřena na přístup a chování zdravotnického personálu k pacientům, jak to popisuje i ve své knize Mýty a realita v ambulantní praxi. Kniha je z prostředí ambulantní praxe, ve kterém se sama autorka ocitla v roli pacienta.

Další host, který přijal pozvání na konferenci, je specialista na zdravotnické právo Petr Šustek. Ve své prezentaci se bude věnovat dopadu nového občanského zákoníku na poskytování zdravotních služeb. Ten přinesl nemalé změny, které mohou pocítit nejen zdravotnická zařízení, ale i jejich zaměstnanci.

S tématem týkajícím se onkologické prevence žen vystoupí Alexandra Aschermannová, která upozorní na důležitost prevence a nepodceňování některých příznaků onkologických onemocnění. Dále vystoupí Martina Šochmanová, hlavní sestra nemocnice IKEM, která bude mít přednáška na téma image sestry.

Přednášet budou nejen pozvaní hosté, ale i samotní zaměstnanci Nemocnice Na Pleši z řad „nelékařů“. Témata se budou točit kolem zdravé výživy, komunikace s nemocnými, duševní hygieny u pomáhajících profesí a atd.

sdb
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.