textařské a redakční služby

Na náměstí TGM zkolabovala žena, pomohli městští strážníci

22.01.2014 17:22

Příbram (Příbramsko) - Dnes po poledni prováděla hlídka Městské policie Příbram pochůzkovou činnost ve spodní části náměstí T. G. Masaryka v Příbrami. Během své činnosti byla oslovena neznámou běžící ženou, která sdělila, že ve stánku na náměstí leží žena a nejeví známky života.

„Hlídka se k určenému místu okamžitě rozběhla a nalezla zde třiapadesátiletou ženu (později zjištěno, že žena byla z Březnice), která skutečně nejevila známky života. Strážníci Městské policie Příbram provedli okamžitě kontrolu životních funkcí a po zjištění, že je žena v bezvědomí a nedýchá, zahájili neodkladnou první pomoc,“ sdělil dnes pribramag.cz příbramský starosta Pavel Pikrt.

Po příjezdu motohlídka poskytla ležící ženě první pomoc za pomoci automatického defibrilátoru. Strážníci postupovali podle pokynů tohoto přístroje až do příjezdu Zdravotnické záchranné služby.

„Strážníci následně předali ženu posádce ZZS a na místě nadále setrvala hlídka městské policie, která vyčkala do příjezdu manžela zachraňované ženy, který si převzal celý stánek s oblečením,“ dodal Pikrt.

sdb
 

Diskusní téma: Na náměstí TGM zkolabovala žena, pomohli městští strážníci

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.