textařské a redakční služby

Na High jumpu napadl opilec zdravotníka

05.08.2014 11:27

High jump Hřiměždice, Rock fest Jince. O víkendu probíhala v Hřiměždicích akce nazvaná High jump, které se účastnilo přes 4000 návštěvníků, a dále rockový festival v Jincích, kam přijelo přes 1000 lidí.

Při kontrolách policisté nachytali celkem 31 řidičů ve věku 19–58 let pod vlivem alkoholu, a to převážně v neděli nedaleko Hříměždic. „Tři motoristé měli přes jedno promile a dopustili se svým jednáním trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Nejvyšší naměřeno hodnotu měl v sobotu v noci jednatřicetiletý cizinec, který byl kontrolován v Jincích. Přístroj u něj vykázal 1,86 promile,“ sdělila dnes pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

V pátek večer napadl v Hřiměždicích opilec zdravotníka, který se jej snažil probrat. Devětadvacetiletý muž ho udeřil hlavou do obličeje a způsobil mu lehké zranění. Přivolaná hlídka u násilníka naměřila 2,68 promile alkoholu a převezla ho k vystřízlivění na záchytku.

„Následující den nám bylo oznámeno, že během noci zde kdosi neznámý okradl ve spánku pětadvacetiletou dívku. Ta měla přes rameno kabelku a v ní peníze, doklady, platební kartu a telefon,“ řekla mluvčí. Pachatel způsobil škodu ve výši 6000 korun.

Zatím nezjištěný vandal se proběhl v pátek v noci po vozidle značky Škoda Fabia, které stálo na parkovišti u lomu v Hřiměždicích. Poškodil při tom kapotu a promáčkl střechu. Celkem vzniklá škoda činí 10.000 korun.

sdb
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.