textařské a redakční služby

Na Gymnáziu pod Svatou Horou žijeme kulturou (FOTOGALERIE)

22.10.2014 10:37

Žáci navštěvující Gymnázium pod Svatou Horou si v uplynulých čtrnácti dnech zase užili kultury. V pátek 10. října na vyprodané velké scéně Divadla Antonína Dvořáka předvedli žákům základních škol to nejlepší, co bylo k vidění při červnovém Dnu divadla, v úterý 14. října pak sami zhlédli monodrama Válka profesora Klamma, které mezi školními lavicemi již popáté skvěle zahrál Oldřich Navrátil.

Ve čtvrtek po škole pak pokračovalo Počteníčko, tedy veřejné čtení pro všechny milovníky literatury, tentokrát nad stránkami Shakespearova Othella. A aby toho nebylo málo, asi čtyřicítka svatohorských gymnazistů v neděli vyrazila na Malou scénu Divadla Antonína Dvořáka, aby si vychutnala hru Kráska z Leenane, kterou do Příbrami přivezl Činoherák Ústí.

Kulturní maratón jsme pak v pondělí 20. října zakončili besedou se spisovatelem historické beletrie Vlastimilem Vondruškou. Pokud se vám naše akce líbí, i vy se můžete některých zúčastnit. A nemusíte ani dlouho čekat, 15. listopadu se Gymnázium pod Svatou Horou zapojí do celoevropského projektu Noc divadel.
 
Pavel Karnet, Gymnázium pod Svatou Horou

Fotogalerie: Na Gymnáziu pod Svatou Horou žijeme kulturou (FOTOGALERIE)

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.