textařské a redakční služby

Na dva dealery drog dopadla ruka zákona

13.11.2015 11:06

Dvěma dealerům pervitinu překazili jejich „živnost“ příbramští policisté, tento týden jim sdělili obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

 

„Dvaatřicetiletý muž prodával drogy na Dobříšku nejméně od počátku roku 2014. Metamfetamin nabízel, prodával či vyměňoval za rozmanité věci nebo služby na různých místech v Dobříši a jeho blízkém okolí. Za obdobný čin byl již v minulosti souzen a trestán. Nyní mu hrozí dva až deset let odnětí svobody,“ sdělila dnes serveru pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

 

Druhý dealer, sedmatřicetiletý muž, zásoboval dva roky pervitinem narkomany v Příbrami. Navíc na sebe v letošním roce nejméně v šesti případech převedl kradené věci v hodnotě asi 150.000 korun, ačkoli si byl vědom, že pocházejí z trestné činnosti.

 

Bral od zlodějů převážně různé nářadí, které pocházelo z vykradených vozidel či garáží v Příbrami nebo v jižních Čechách, ale např. i jízdní kolo, které bylo zcizeno ze zahrady domu v obci Buková. Tomuto muži hrozí, že stráví ve věznici až pět let svého života.

 

TZ Policie ČR Příbram

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.