textařské a redakční služby

Máte srdce na pravém místě, děkujeme! (FOTOGALERIE)

29.12.2014 16:57

Nadace Chci pomoci má ve svém logu srdce. A že srdce mají na pravém místě dokázali návštěvníci i účastníci sobotního charitativního exhibičního futsalového utkání mezi dvěma nejlepšími celky Příbrami – Legie Příbram a Viva Příbram v příbramské sportovní hale.

Akce se konala s úmyslem pomoci dvanáctiletému Víťovi Schneiderovi a jeho rodině, kteří společně bojují proti nepříteli nejzákeřnějšímu – těžké nemoci.

Víťa Schneider (sám před nemocí hrával hokej za HC Příbram) spolu s návštěvníky charitativního večera sledoval exhibiční utkání nejen dospělých hráčů, ale i těch nejmenších.

Slavnostní výkop provedla místostarostka města Příbrami Alena Ženíšková. Během večera také proběhla dražba kopaček a předání dresů již vydražených na internetu a také autogramiáda známých sportovců (fotbalista František Rajtoral, mistr světa v rally Jan Černý a další). Celý večer skvěle moderovala osvědčená a zkušená dvojice Romana Navarová a Mirek Peterka.

Akce Víťovi Schneiderovi a jeho rodině přinesla 30.175 korun. Vybrané peníze na vstupném a za vydražené věci darované významnými sportovci nejen z našeho regionu sice nevyřeší Víťovy zdravotní potíže, ale rozhodně mu pomohou s jeho zlou nemocí důstojně bojovat.

Pavlína Svobodová, Město Příbram
redakčně upraveno

Fotogalerie: Máte srdce na pravém místě, děkujeme! (FOTOGALERIE)

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.