textařské a redakční služby

Malý cyklista utrpěl po srážce těžké zranění

19.06.2014 11:41

Příbram/Kamýk nad Vltavou/Sedlčany (Příbramsko) - O víkendu došlo ke dvěma dopravním nehodám motocyklistů a jednoho cyklisty.

První havárie se odehrála v sobotu 14. června navečer v Sedlecké ulici v Sedlčanech. „Šestačtyřicetiletá řidička osobního vozidla při odbočování vlevo přehlédla protijedoucího mladistvého motocyklistu, nedala mu přednost a srazila jej. Mladík utrpěl lehké zranění a po ošetření v nemocnici byl propuštěn do domácího léčení,“ sdělila serveru pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.



Půl hodiny poté se v Kamýku nad Vltavou také střetl osobní vůz s motorkou. Devatenáctiletý řidič felicie při průjezdu zatáčkou najel na krajnici, poté strhl řízení a přejel do protisměru, kde čelně narazil do motocyklu. „Pětatřicetiletý motorkář naštěstí vyvázl bez zranění. Hmotná škoda byla vyčíslena na 71.000 korun,“ uvedla mluvčí.

V neděli 15. června asi hodinu po poledni došlo v jedné obci na Sedlčansku k nehodě cyklisty. Malý chlapec, který jel po pozemní komunikaci na jízdním kole, vjel do jízdní dráhy osobnímu vozidlu. „Při čelní srážce dítě utrpělo vážné zranění a následně bylo převezeno do nemocnice v Praze,“ konstatovala Schindlová.

red

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.