textařské a redakční služby

Lucie Borhyová zahájila v Příbrami předprodej vstupenek na NOVÁK 800 (FOTOGALERIE)

18.02.2016 09:56

Olga Lounová, Dara Rolins, Gipsy.cz, Buty, Petr Kolář či Lucie Bílá. Tito a mnoho dalších interpretů vystoupí v rámci červnových oslav osmistého výročí města na festivalu NOVÁK 800. Předprodej vstupenek na akci, která se uskuteční v letním kině, včera zahájila moderátorka Lucie Borhyová. Do příbramského Zámečku ji přišly pozdravit zhruba dvě stovky lidí.

Před samotným spuštěním předprodeje se na zvýhodněné vstupenky stála dlouhá fronta, ve které někteří ze zájemců vydrželi i několik hodin. Čekání se rozhodně vyplatilo pěti šťastlivcům, kteří dostali po jedné vstupence zdarma. Ani ostatní však nepřišli zkrátka. Příjemná a charismatická Lucie Borhyová dokázala vytvořit perfektní a přátelskou atmosféru, ochotně se podepisovala a s fanoušky fotografovala. Její pověstný úsměv, který známe z televizních obrazovek, ji ani na chvilku neopustil.

„Velice jsem se do Příbrami těšila a mám radost, že zde vidím tolik usměvavých tváří,“ uvedla Lucie Borhyová s tím, že ji překvapilo, kolik lidí projevilo zájem o vstupenky hned v první vlně prodeje. „V červnu si to všichni užijeme, už se moc těším,“ dodala.

Prostor na včerejší odpolední akci dostalo i vedení města Příbrami. Starosta a oba místostarostové se ujali prodeje vstupenek a zpovídali zájemce o festival. „Zdá se, že jsou lidé s jeho programovou nabídkou spokojeni. Především vítají to, že kromě tradičních hornických oslav město tímto festivalem výrazně rozšíří možnost zábavy i pro jinou cílovou skupinu,“ konstatoval starosta města Příbrami Jindřich Vařeka. „Program vznikal také za přispění mládeže i dospělých, kteří přišli s tipy na možné interprety,“ doplnila místostarostka Alena Ženíšková.
 
Vstupenky lze zakoupit v infocentrech
Předprodej za zvýhodněnou cenu pokračuje. Vstupenka na oba dva dny festivalu stojí 390 korun. Vstupné jen na pátek 10. června stojí 220 korun a na sobotu 11. června 290 korun. Lístky, kterých jde do prodeje za zvýhodněnou cenu celkem 1500, je možné koupit v Informačním centru na Zámečku-Ernestinu a v Informačním centru v Knihovně Jana Drdy.

Pavlína Svobodová
Město Příbram
 

Fotogalerie: Lucie Borhyová zahájila v Příbrami předprodej vstupenek na NOVÁK 800 (FOTOGALERIE)

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.