textařské a redakční služby

Lidé z Příbrami šli spát, z Prahy přijeli zloději

28.03.2014 10:37

Příbram (Příbramsko) - Z Prahy do Příbrami přijeli ve středu 26. března dva lidé zřejmě s úmyslem vykrádat domy, ve kterých spali jejich majitelé. Po druhé hodině ranní vjely do jedné příbramské ulice se zhasnutými světly u vozidla.



„Čtyřiačtyřicetiletý muž následně vystoupil a vnikl na pozemek jednoho domu, svítilnou prozkoumal zajištění dveří a celý objekt obhlédl. Následně zašel na pozemek jiného obydlí,“ řekla dnes serveru pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Počínání si všiml jeden zde žijící občan a zavolal na linku 158. Operační důstojník na místo okamžitě vyslal hlídku, která oba zloděje zadržela. „U dvaačtyřicetiletého muže byly nalezeny dvě kradené platební karty a u druhého muže zase speciální nástroje a přípravy pro vniknutí do domů,“ informovala policie.

Jeden z pachatelů se už může „pochlubit“ trestní minulost. Oba zadržení byli obviněni z krádeže, jeden z nich ještě z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a druhý z porušování domovní svobody. Nyní jim hrozí, že půjdou až na dobu dvou let do vězení.

sdb



Diskusní téma: Lidé z Příbrami šli spát, z Prahy přijeli zloději

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.