textařské a redakční služby

Letošního Bednění se účastnilo přes 130 lidí (FOTOGALERIE)

03.10.2014 08:09

Ve čtvrtek 25. září se v příbramském „Křižáku“ uskutečnil třetí ročník kulturně zábavného odpoledne s názvem Bednění. Akce přinesla workshopy mixování hudby s Jakubem Ročňákem, breakdance s Jimmim Jmem a brazilským tanečníkem Nobru, návštěvníci měli také možnost zazpívat si se zpěvačkou Sharlotou.

Proběhla soutěž o nejlepší Bednasketch (nápis Bedna) za použití maximálně čtyř barev, které se účastnilo téměř 20 dětí a mladých lidí. K dispozici byl stolní fotbálek, taneční podložky a pouliční malování křídami. Zájem byl také o workshop výroby náramků z gumiček, který si připravily děti z NZDM Bedna.

NZDM Bedna se akcí zapojila do celorepublikového Týdne nízkoprahových klubů. Součástí byl i den otevřených dveří, určený pro všechny, kteří se chtěli seznámit s prostory a fungováním služby.

„Jsme rádi, že akci můžeme pořádat a ukázat tak obyvatelům Příbrami, co děti a mladí lidé z NZDM Bedna mají rádi, co je baví a v čem jsou dobří.“ sdělila kontaktní pracovnice NZDM Bedna Eliška Bendová.

Součástí programu bylo i vyhodnocení soutěže o nejlepší Bednasketch – výběr a předání cen za nejoriginálnější nápisy měla na starosti zpěvačka Sharlota a tanečník a raper Jimi Jme.

Během odpoledne zavítalo na Bednění přes 130 lidí.

red

foto: Bedna

Fotogalerie: Letošního Bednění se účastnilo přes 130 lidí (FOTOGALERIE)

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.