textařské a redakční služby

Kovohutě začínají s jarním úklidem v únoru. Kdo se zapojí, může vyhrát

04.02.2014 12:45

Příbram (Příbramsko) - Dalším kolem pokračuje odpadová soutěž Kovohutí Příbram. Čtvrté kolo proběhne do 30. dubna letošního roku, podtitul zní Jarní úklid už od února.

„Pravidla zůstávají stejná jako u prvních tří kol. Do slosování se můžete dostat vícekrát. Jeden soutěžící může být mezi 10 vylosovanými výherci jednou – stále však platí, čím více odpadů, tím větší šance vyhrát. Vaše jméno se v něm objeví vždy – opakovaně,“ uvedl k pravidlům marketingový manažer Miroslav Jarolímek.

Soutěže se můžete zúčastnit, pokud přivezete do Kovohutí Příbram k recyklaci alespoň jednu z následujících položek: autobaterie; elektroodpad či světelné zařízení (včetně úsporných zářivek či tři klasické žárovky; odpad s obsahem drahých kovů nebo automobilový katalyzátor; baterie – suché články (pět kusů); víčka z PET lahví (50 kusů).

Ve hře jsou chytrý telefon Samsung Galaxy Trend, tablet Prestigio MultiPad 8.0 HD, fotoaparát Canon PowerShot A2600 a dalších sedm věcných cen. Slosování jarního kola se uskuteční 22. května tohoto roku.

sdb
 

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.