textařské a redakční služby

Kotelnu plaveckého bazénu přestaví firma, která zpracovávala projektovou dokumentaci

15.07.2014 17:24

Plavecký bazén Příbram – přestavba kotelny. Kotelnu a topný systém plaveckého bazénu přestaví firma Tempoterm, veřejné rozpočty to bude stát téměř 6,7 milionu korun bez DPH. Společnost Tempoterm zpracovala  také projektovou dokumentaci, v ní původně vyčíslila rozpočet akce na 11 milionů korun.



Předmětem zakázky je výměna stávajících parních a primárních topných systémů a výměna současných cirkulačních vzduchotechnických jednotek za jednotky s rekuperací.

Výměna kotlů by měla zajistit citelnou ekonomickou úsporu za nákup a výrobu energií pro provoz plaveckého bazénu, sauny, sportovní haly a zázemí. Současně by mělo dojít ke zlepšení tepelné pohody v prostorách objektu.

Zdrojem topné vody pro vytápění, teplé užitkové vody, VZT a ohřev bazénové vody bude teplovodní plynová kotelna, která bude vybavena sestavou tří plynových kondenzačních kotlů (každý o výkonu 400 kW). Kotelna tak zcela nahradí dosavadní kotle na páru. Ekvitermní regulace teploty topné vody je navržena v několika směšovaných větvích pro vytápění objektu. Teplá užitková voda bude připravována ve dvou výměnících a dvou zásobnících.

Realizující firma Tempoterm sídlí v Praze, kam se před lety přestěhovala z Příbrami. Vlastní ji Josef Bernášek.

sdb

Diskusní téma: Kotelnu plaveckého bazénu přestaví firma, která zpracovávala projektovou dokumentaci

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.