textařské a redakční služby

Kostky Pb mají první nájemce, J. K. R. a Gulliver Group

20.05.2014 11:39

Příbram (Příbramsko) - Společnost J. K. R. a školicí středisko Gulliver Group jsou prvními nájemci v administrativní budově, která vzniká v lokalitě Fantova louka.



Na 4500 metrech čtverečních zde má od září letošního roku fungovat čtyřpodlažní komplex se střešní terasou nazvaný Kostky Pb, který v Příbrami nabízí moderní kancelářské a společenské prostory.

V budově bude možný pronájem zejména kanceláří a jednacích místností, v prvním podlaží ale budou k dispozici také komerční plochy. Externí firmy budou moci využít i služby administrativního sídla firmy s přebíráním pošty, přidělením pevné linky s přesměrováním na vlastní mobilní telefon či možnost krátkodobého pronájmu jednací místnosti. Od 7.00 do 19.00 bude fungovat recepce a lobby.

Administrativní centrum může sázet také na to, že v relativní dostupnosti do centra Příbrami nabídne nedostatkovou službu – 100 parkovacích míst, z toho 24 krytých.

Prostor byl původně určen k výstavbě pro bydlení, v roce 2005 ale příbramští zastupitelé upravili územní plán. Centrum buduje akciová společnost Kostky Pb, jejímž předsedou představenstva je Roman Smitka.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.