textařské a redakční služby

Kdo zateplí mateřské školky v Příbrami? Je vypsána zakázka za více než 10 milionů korun

08.11.2014 10:48

Projekt na zateplení budov. Příbram chystá další veřejnou zakázku v hodnotě několik milionů korun, díky níž by mělo dojít ke snížení energetické náročnosti některých mateřských škol v Příbrami. Konkrétně se jedná o zateplení obvodového pláště budov, zateplení vodorovných konstrukcí a výměnu oken a dveří v MŠ Jungmannova 91, MŠ V Zahradě a spojovacího koridoru v areálu obou zmiňovaných školek.

Okna i prosklené dveře musí splňovat požadavky energetického auditu zejména z hlediska ukazatele součinitel prostupu tepla (1,2 W/m2K). Budou plastová v šestikomorovém provedení. Obvodové stěny budou zatepleny polystyrénem o tloušťce 16 centimetrů.

Vybraná firma zateplí střechy z vnitřní strany jednotlivých místností deseticentimetrovou vrstvou polyuretanu (v MŠ Jungmannova), resp. dvaceti centimetry extrudového polystyrenu (v MŠ V Zahradě).

Školky by měly být zatepleny v období 1. července až 31. října 2015.

Předpokládaná hodnota zakázky podle projektanta činí přibližně 10,5 milionu včetně DPH.
Nejdražší má být zateplení MŠ Jungmannová (4,8 mil. korun bez DPH), dále pak spojovací chodba (2,4 milionu korun bez DPH) a dále MŠ V Zahradě (1,5 milionu korun bez DPH).

O zakázce bude již rozhodovat nová rada města, která pravděpodobně vzejde z ustavující schůze příbramského zastupitelstva, která se koná v pondělí 10. listopadu.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.