textařské a redakční služby

Kapsáři o víkendu připravili lidi o tisíce korun

26.03.2014 17:02

Příbram/Dobříš (Příbramsko) - Kapsáři a zloději mohou přijít kamkoliv, přesvědčili se o tom o víkendu čtyři lidé z Příbramska. „V jednom baru v Dobříši nechala poškozená žena ležet na stole svou peněženku, kde měla platební kartu, doklady a 600 korun. Přišla o ni. Jiné ženě v příbramském baru vytrhla z ruky neznámá pachatelka bankovku v nominální hodnotě 2000 korun,“ popsala dva případy mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.



Dalším poškozeným je muž. Dosud nezjištěnému zloději se podařilo vzít mu nepozorovaně peněženku z kapsy u bundy. Krádež se stala v obchodním domě v Příbrami a poškozený přišel o 3000 korun. V posledním případě odcizil pachatel peněženku s tisícikorunou z vozidla, které bylo zaparkované v Příbrami.

Jeho majitelka nechala uvnitř na viditelném místě svou kabelku, kde měla kromě peněženky i mobilní telefon, platební kartou a stravenky. Celkem jí byla způsobena škoda ve výši 5500 korun.

Podle policie by muži měli nosit peníze a doklady v náprsní kapse, ne např. v zadní kapse kalhot. Ženy by neměly nechávat peněženku a cennosti na vrchu kabelky, tu by měly nosit pokud možno u těla. „Neměly by ji především pouštět z dohledu, nenosit ji na zádech, zanechávat v nákupním vozíku, ve vozidle nebo volně odloženou u stolku v restauraci,“ dodala mluvčí.

sdb



Diskusní téma: Kapsáři o víkendu připravili lidi o tisíce korun

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.