textařské a redakční služby

Kačeři představí v dubnu UDG, Voxela a další kapely!

14.04.2015 18:38

Tradiční termín, tradiční místo, tradiční Kačeři. 25. dubna 2015, Kulturní dům Březnice, Jarní Kačeři. Při těchto slovech je vše jasné, Kačeři chystají festival pod střechou. Představí se známá jména české rockové scény.

Již pátým rokem obsadí kulturní dům v Březnici české kapely známých jmen. Těm bude dominovat jedna z nejvíce vystupujících českých kapel, oblíbení a známý UDG. Tuto kapelu netřeba představovat, její hity kolují veřejností mnoho let. Oproti tomu, objev roku 2014 české hudební scény, zpěvák a písničkář Voxel se stává velkým oblíbencem.

Ten se představí na Kačerech, stejně jako UDG, poprvé. Ale již nyní se jistě stane velkým oblíbencem. Další dvě kapely dorazí z Prahy. První jsou Simple Muffin, kteří hráli na prvních Kačerech v KD. Kdo slyšel, může jen doporučit. Večer zakončí se svoji dávkou energie Caffeine. Jejich podání směsi rocku a crossoveru, nenechá nikoho v klidu.

Těšit se můžete na Jäger hostesky, stolní fotbálky, stánek s kačeřími a kapelními předměty. Můžete si pořídit výhodnou vstupenku na výroční 10. ročník letního festivalu, který čeká nejsilnější program v historii.

Vstupenky na Jarní Kačery pořídíte v předprodeji v Březnici v infocentru, v Příbrami v Modrém tabáku nebo na e-mailu Kačerů.  

Vlastimil Ševr

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.