textařské a redakční služby

Kačeři chystají mnoho specialit na Mladé pušky

21.03.2015 10:36

Sobota 28. března se nezadržitelně blíží. V tento termín představí v KD Březnice Kačeři Mladé pušky! Své umění předvede pět mladých kapel, které se nesmazatelně zapsaly do historie festivalu Kačeři.

O hudební stránku večera si vezmou na starosti Bags ze Strakonic, Kluci z Broumova, Origami z Příbrami, The Streetfighters z Rožmitálu a Každej rock jinak z Dobříše! Tato parta jistě nenechá nikoho v klidu a na pochybách své účasti na akci.

Důležitou součástí večera bude turnaj ve stolním fotbálku. První týmy získají nejen pohár, ale také ceny od STK Zdaboře, které je partnerem tohoto turnájku a také celého festivalu. Hrát se bude na třech profesionálních stolech Rosengart.

Další neobvyklou akcí bude nejvýhodnější předprodej na další akce Kačerů. Nejvýhodněji můžete pořídit vstupenky na Jarní Kačery s oblíbenými UDG, českým objevem roku podle mnoha anket Voxelem, Caffeine, Simple Muffin. Využijte také speciální nabídku limitované edice 100 vstupenek na letní festival Kačeři, který se představí s nejsilnějším programem v historii a oslaví 10 let fungování. A první jména z letního line-upu se dozvíte právě 28. března.

Vlastimil Ševr, Kačeři
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.