textařské a redakční služby

Jaké problémy řešili městští strážníci

29.06.2015 09:40

Dne 22. 6. 2015 v 18.40 hod. oznámil na tísňovou linku Městské policie Příbram muž, že na parkovišti v ulici Milínská, v Příbrami III, se nachází starší zmatená žena. Hlídka MP se po příjezdu na místo pokoušela zjistit, kde žena bydlí, ale dotyčná si nedokázala vzpomenout na adresu svého bydliště. Strážníci proto přivolali záchrannou zdravotnickou službu a provedli doprovod při transportu ženy na ošetření na akutní příjem nemocnice. Po ztotožnění bylo zjištěno, že se jedná o ženu ve věku 80 let. Následně se na místo dostavila třiadvacetiletá vnučka, která si babičku převzala do péče.

Dne 23. 6. 2015 v 00.30 hod. kontaktoval telefonicky služebnu Městské policie Příbram anonym a uvedl, že na ubytovně v ulici Pod Čertovým pahorkem, v Příbrami VII, se z jednoho z bytů ozývá hlasitá hádka, čímž dochází k rušení nočního klidu. Do ubytovny byla ihned vyslána hlídka MP, která v uvedeném bytě zastihla devětatřicetiletého muže a třiačtyřicetiletou ženu. Muž na dotaz strážníků uvedl, že mezi nimi došlo k rozepři, avšak že si vše již vysvětlili. Během incidentu nedošlo ke zranění osob a nebylo tedy třeba volat k případu lékaře.

Dne 23. 6. 2015 v 21.50 hod. kontaktoval telefonicky služebnu Městské policie Příbram operační záchranné zdravotnické služby a žádal o prověření muže, který neustále telefonuje na linku 155 z telefonní budky na křižovatce ulic Žežická a Podbrdská. Na místo neprodleně vyjela hlídka MP a zde se jí přihlásil osmatřicetiletý muž, který uvedl, že si při koupání na Novém rybníku poranil nohu. Po chvíli se na místo dostavila i záchranná zdravotnická služba a tato za asistence strážníků převezla muže na ošetření do Oblastní nemocnice Příbram.
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.