textařské a redakční služby

Jaká je situace na silnicích? Aktuálně nehoda autobusu

27.01.2014 09:05

Příbram (Příbramsko) - Od včerejšího večera nejen na Příbramsku sněží, což ovlivňuje dnešní dopravu. Silnice a chodníky v Příbrami jsou uklizené, průběžně ošetřovány a náš zpravodaj nezaznamenal výraznější problémy.

Situace se zhoršuje při výjezdu mimo město. Například na přivaděči k rychlostní silnici R4 kolem Dubna jsou pouze koleje vyjeté ve sněhu. Tato situace platí také na dálnici ve směru do Prahy i z Prahy. V čase průjezdu R4 mezi 8.30 a 9.30 se nevyskytovaly žádné komplikace v podobě havárií.

K nehodám ale došlo už ráno. Přibližně v 8.15 se stala nehoda autobusu v obci Holšiny, podle dostupných informací je srážka bez zranění.  Po šesté ranní byla nahlášena havárie u obce Nové Dvory. V zatáčce za obcí Porostliny ve směru na Nové Dvory zůstalo stát auto mimo vozovku. Karambol byl se zraněním.  

Od včerejší noci komplikuje dopravní situaci náledí na silnici u Dobříše na silnici 114. Tradičně se zde objevuje ledovka. V noci zde navíc došlo k poruše vozidla a dále zde uvízly dva kamiony.  Pro místo platí výstraha, ale je průjezdné.

sdb

Diskusní téma: Jaká je situace na silnicích? Aktuálně nehoda autobusu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.