textařské a redakční služby

Jak bude vypadat cyklostezka na Flusárně

17.01.2014 13:54

Příbram (Příbramsko) - Příbramská radnice na podzim podala návrh na stavební povolení výstavby cyklostezky na Flusárně.

Příbramský stavební úřad nyní vydal stavební povolení. Trasa bude vedena ve třech větvích (A, B, C). Začátek trasy se nachází v ulici Prokopská u městské tržnice a bude pokračovat proti proudu Příbramského potoka nejprve  po pravém břehu, a to až k rybníku mezi ulicemi Milínská a Březnická.

„V tomto místě bude trasa přecházet po stávajícím  mostku  na  opačný  břeh,  kde  povede  podél  soukromých  zahrad  a  končit  bude  u  následujícího mostku v ulici Na Flusárně,“ píše se ve stavební povolení.

Základní šířka stezky bude tři metry s nezpevněnými krajnicemi. Lokálně bude šířka upravena podle stávajícího stavu, nikde však neklesne pod tři metry. Cyklostezka  bude  lemována  záhonovými  betonovými  obrubami.

Část C bude sloužit zčásti jako cyklostezka a zčásti jako účelová komunikace (podél soukromých zahrad).  Finální  povrch  cyklostezky  bude  z  asfaltového  betonu.

O cyklostezce budou jednat příbramští zastupitelé na svém mimořádném zasedání.

sdb
 

Diskusní téma: Jak bude vypadat cyklostezka na Flusárně

Datum: 20.01.2014

Vložil: Vl.Srnka

Titulek: Kolik to bude stát?

Délka této cyklostezky je asi 700 metrů. Při ceně 8 miliónů a šířce 3 metry to je 3 800 kč za metr čtvereční. To je dost zajímavé. K tomu bude ještě několik lamp veřejného osvětlení a také stromy. Docela bych chtěl vidět, jak to bude vypadat. A kdo to bude dělat. Že by Strabag?

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.