textařské a redakční služby

IPRM pro Příbram se rozšíří. V roce 2015 se opraví ulice za 30 milionů korun

17.04.2014 12:36

Příbram (Příbramsko) - Město Příbram realizuje v rámci Integrovaného plánu rozvoje města (IPRM) od roku 2010 projekty zaměřené na revitalizaci veřejných prostranství v zóně Březohorského sídliště.



Dosud byly realizovány čtyři projekty s celkovými náklady ve výši asi 87 milionů korun. Jednalo se o rekonstrukci ul. Bratří Čapků, revitalizaci území okolo kulturního domu a 2. polikliniky, rekonstrukci náměstí 17. listopadu a okolí a rekonstrukci veřejného osvětlení v zóně IPRM.

Posledním projektem, jehož realizace proběhne v letošním roce a kterým měla být původně dočerpána alokace IPRM, je rekonstrukce ul. 28. října.

„Jelikož město Příbram patří k těm městům, která realizují IPRM úspěšně a během celého období realizace naplňují podmínky, bylo schváleno navýšení alokace IPRM Příbram, které bude využito pro revitalizaci veřejných prostranství,“ řekl dnes pribramag.cz příbramský starosta Pavel Pikrt. 

Nové rekonstrukce by se měly konat v roce 2015 a celkové výdaje jsou předpokládány ve výši asi 30 milionů korun

Jedná se o rekonstrukci místních komunikací: Mariánská, S. K. Neumanna, Kutnohorská, Jáchymovská, Okružní, Ostravská, Gen. Kholla, B. Němcové, K. H. Máchy, Erbenova, Kladenská, Pod Haldou, Březohorská, u MŠ 28. října, Politických vězňů, Legionářů a Komenského.

sdb



Diskusní téma: IPRM pro Příbram se rozšíří. V roce 2015 se opraví ulice za 30 milionů korun

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.