textařské a redakční služby

Interní ambulance na Zdaboři končí, od dubna se přesouvá do centra

28.03.2014 11:22

Příbram (Příbramsko) - Od začátku dubna budou muset pacienti všeobecné interní ambulance, kteří docházeli do areálu II příbramské nemocnice, jezdit do centra Příbrami. Jde o první přesun v rámci ohlášené centralizace ambulantní péče interních odborných poraden.



„Seskupení těchto odborných poraden do jednoho místa bude pro pacienty znamenat odpadnutí nepříjemného přejíždění mezi oběma areály nemocnice, zrychlení, a tím i zkvalitnění komplexnosti a návaznosti této péče, což ve svém výsledku urychlí také kompletizaci potřebných vyšetření a tím i stanovení diagnózy a léčby,“ říká ředitel nemocnice Stanislav Holobrada.

Pacienti poraden budou mít blíže ke specializovaným vyšetřovacím metodám (gastroenterologie, zobrazovací metody včetně CT, magnetická rezonance) nebo k dalším medicínským oborům, kterými nemocnice disponuje.

„Případné vyžádané vyšetření  lékařem další odbornosti, jako je třeba urolog, hematolog a další, tak bude moci pacient absolvovat v rámci jednoho areálu a nebude muset nikam přejíždět. Díky tomu, že nemocnice v areálu I provozuje také vlastní lékárnu včetně zdravotnických potřeb, si pacient může rovnou vyzvednout i léky a  zdravotnické pomůcky,“ dodal Holobrada.

Pro pacienty přesunuté ambulantní péče je připravena všeobecná interní ambulance pro kontroly a příjmy. Tato ambulance je umístěna v areálu I (Příbram I), pavilon I, 5. patro (kontaktní telefon: 318 641 263; ordinační hodiny: pondělí až pátek 7.30–12.00, 12.30–15.00).

sdb



Diskusní téma: Interní ambulance na Zdaboři končí, od dubna se přesouvá do centra

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.