textařské a redakční služby

Humanitární fond Středočeského kraje rozdělí 40 milionů korun

28.04.2014 07:37

Praha - V pondělí 28. dubna bude jednat zastupitelstvo Středočeského kraje, které má na programu mimo jiné schvalování dotačních titulů pro rok 2014. Žadatelé mohli podat žádosti celkem v osmi fondech, např. ve Středočeském humanitárním fondu.



„Celkem bylo doručeno 202 žádostí, v souhrnné hodnotě přesahující 74 milionů korun. Hodnotící komise humanitárního fondu doporučila podpořit 136 žádostí, v celkové výši 40 milionů korun,“ konstatoval středočeský hejtman Josef Řihák.

Z příbramského regionu navrhla komise podpořit obecně prospěšnou společnost Alka a její denní stacionář, a to částkou 599.826 korun, služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením poskytované Farní charitou Starý Knín, ve výši 600.000 Kč, činnost příbramské okresní organizace Svazu tělesně postižených částkou 275.000 korun či druhou milínskou organizaci Svazu tělesně postižených částkou 255.000 Kč.

Z menších projektů navrhla komise podporu Fit senior Příbram – cvičení pro seniory, částkou 50.000 korun či zajištění předlékařské péče na Orlické přehradě Oblastním spolkem ČČK Příbram v období letních prázdnin.

„Rada kraje návrh projednala a doporučila rozdělení finančních prostředků ke schválení. Pokud návrh schválí také zastupitelstvo, obdrží dotaci celkem 16 žadatelů z Příbramska,“ dodal Řihák.

Tomáš Vašíček
 



Diskusní téma: Humanitární fond Středočeského kraje rozdělí 40 milionů korun

Datum: 14.01.2017

Vložil: Marie Havlinová

Titulek: MO STP Poděbrady

Dobrý den,jsme nezisková organizace a touto cestou žádáme o dotaci pro naše akce, například plaváni a cvičení,výlety tematické, přednášky,cvičení na židlích s pomůckami.
CHceme začlenit co nejvíc našich členů do naši společnosti a mezi kamarády.
Pokud budete chtít dokumentaci z našich akci a hlavně z bazénu fotky pošlu.
Předem děkují za odpověd . Předseda Havlinová Marie

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.