textařské a redakční služby

Holobrada, SZM: Bazén se otevře v pondělí

11.09.2014 17:33

V pondělí 15. září si budou moci návštěvníci opět zaplavat v plaveckém bazénu a hned od 8 hodin začíná plavecká výuka pro školy a školky, která byla posunuta z důvodu rekonstrukce kotelny.

Děti i veřejnost se mohou těšit na nově vymalované prostory a šatny. Proběhly drobné opravy na bazénu, poškozené litinové potrubí bylo nahrazeno plasty, hygienické zařízení na malém bazénu bylo zrekonstruováno včetně rozvodů vody a odpadů. Při odstávce bazénu jsme objevili další závady, které v brzké době opravíme, a přišli jsme na některá vylepšení, která budeme realizovat.

Jde o samotné tělo bazénu a jeho přepadové kanálky, které jsou v nových bazénech řešeny jiným způsobem. Větší oprava nás čeká při opravě sprch u žen i u mužů, kde je místy ještě původní dlažba.

Nová tepelná soustava, kterou lze snadno regulovat a řídit, nám umožní připojit do systému další ohřevy relaxačních van, které v současné době jsou vyhřívány elektrickou energií.

Větší opravy se připravují na odstávku, která proběhne v příštím roce v létě, kdy se bude rekonstruovat zateplení celé budovy aquaparku.

Nezasvěcenému návštěvníkovi přijde, že se na plaveckém bazénu stále nic nového neděje, ale jen od začátku roku jsme investovali do úpravy vody značné náklady, a to zakoupením nové UV lampy, nového úklidového stroje na údržbu v okolí bazénu a sprch, nového automatického podvodního vysavače na čištění bazénu. Po dokončení rekonstrukce tepelného hospodářství se zlepší i ovzduší nad bazénem díky nové klimatizační jednotce, která se spustí příští týden a bude se postupně ladit na dané parametry.

Jiří Holobrada, ředitel SZM Příbram 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.