textařské a redakční služby

Hledá se nový výrobce a distributor Kahanu

07.09.2015 12:45

Příbram (Příbramsko) - Do 17. září letošního roku mohou na příbramský městský úřad podávat své nabídky zájemci o výrobu městského zpravodaje Kahan. Město totiž hledá firmu, která pro následující dva roky zajistí výrobu a tisk tohoto tištěného média.

Klíčovým parametrem pro výběr je cena. Zadavatel se přitom snaží stlačit cenu oproti minulosti, a to zároveň v situaci, kdy představuje nový a náročnější grafický design.

Firma bude mít za cíl provést sazbu celého zpravodaje do pěti dnů od předání podkladů. Dále se až tři pracovní dny budou provádět věcné korektury. Následovat mají jazykové korektury. Vítěz soutěže pak bude mít za úkol vytisknout 15.000 kusů zpravodaje.

Maximální suma, kterou je město ochotno akceptovat, činí 1,8 milionu korun bez DPH. Tomu odpovídají zmíněné práce na měsíčníku po dobu dvou let.

Souběžně město vypsalo také zakázku na distribuci tohoto zpravodaje. Vítěz soutěže jej bude distribuovat na měsíční bázi do téměř 15.000 domácností v Příbrami a osadách, které spadají pod město.

Maximální částka může být 360.000 korun bez DPH, čemuž odpovídá distribuce každý měsíc po dobu dvou let. I v tomto případě mohou uchazeči podávat nabídky do 17. září.
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.