textařské a redakční služby

Happening: HORa vypere u kašny „špinavé prádlo“

22.09.2014 17:32

Komunální volby Příbram 2014. Kandidáti Hnutí pro Otevřenou radnici v letošních komunálních volbách chystají na středu 24. září happening na Václavském náměstí v Příbrami.

Motivem akce bude praní prádla. „Během posledních let je Příbram nechvalně známá mnohými kauzami, které vrhají velmi špatné světlo na naše město,“ řekl lídr kandidátky Martin Bartoš a dodal: „Proto jsme se rozhodli tyto kauzy, toto špinavé prádlo, vyprat. Alespoň symbolicky.“

Akce začíná v 15.00, na náměstí bude symbolicky pověšeno „špinavé prádlo“, jež bude připomínat některé příbramské kauzy. „Prodej I. polikliniky, pro město nevýhodná výměna pozemků na Evropské, akcie Příbramské teplárenské, byt místostarosty;  130 milionů nevymožených pohledávek, prošustrované pozemky na Drkolnově, nedostatečné parkování,“ připomněla některé kauzy kandidátka Marta Frýbertová.

Poté, co bude na Václavském náměstí toto špinavé prádlo pověšeno, členové kandidátky s ním projdou průvodem na náměstí T. G. Masaryka ke kašně. „Zde, U Koule, toto špinavé prádlo symbolicky vypereme, čistících prostředků máme dost,“ dodal s nadsázkou Bartoš.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.