textařské a redakční služby

Gymnázium pod Svatou Horou s Comeniem ve Španělsku (FOTOGALERIE)

28.04.2014 11:40

Už jste byli v Saguntu? My ano. Je to přímořské město poblíž Valencie, do tohoto dosud turisty neobjeveného pokladu jsme se byli podívat hned po příjezdu. Po jeho krásách nás provedla Eva Martinez, naše bývalá lektorka. A díky známým jedné z našich profesorek jsme odhalili i kouzlo španělské kuchyně.



Následně jsme navštívili naši partnerskou školu v Saguntu, kde nás zaujaly především venkovní prostory. Musí být krásné, když si po dlouhém vyučování můžete vychutnat odpolední sluníčko v altánku nebo na jedné z mnoha laviček. Také jsme zde měli příležitost prezentovat naši několikaměsíční práci.

Během našeho pobytu ve Španělsku jsme se zúčastnili řecko-latinského festivalu, kde jsme se mimo jiné naučili i antický tanec. Odpoledne jsme měli možnost prohlédnout si město i s výkladem profesionálního průvodce. Navštívili jsme hrad, amfiteátr i židovskou čtvrť.

A samozřejmě nesmělo chybět koupání v moři, sice nebylo tak teplé, ale zato osvěžující.

Díky setkáním s našimi zahraničními partnery, mi stále více dochází, že ač pocházíme z různých koutů světa a mluvíme různými jazyky, tak i přesto jsme všichni stejní.

Tip: Snímky naleznete na našem FB profilu – www.facebook.com/pribramag.

Michaela Němcová, Gymnázium pod Svatou Horou



Diskusní téma: Gymnázium pod Svatou Horou s Comeniem ve Španělsku (FOTOGALERIE)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.