textařské a redakční služby

Grajcar není jen cimbálovka. Na příbramské vystoupení můžete nyní vyhrát vstupenky

08.02.2014 15:20

Příbram (Příbramsko) - Na cimbálovou muziku Grajcar v Příbrami můžete jít zdarma. Pořádající agentura Andante vyhlásila soutěž od 2 x 2 volné vstupy. Vstupenky můžete získat, pokud správně odpovíte na otázku, jak se jmenuje primáš kapely.

Odpovědi lze poslat do 25. února (19.00) na e-mailovou adresu folklorpb@seznam.cz. Samotné vystoupení se koná 1. března letošního roku v Divadle Antonína Dvořáka v Příbrami. Výherci si budou moci vyzvednout vstupenky na pokladně divadla bezprostředně před koncertem a lístky jsou přenosné na druhé osoby.

„Cimbálová muzika Grajcar hraje lidové písně stejně jako hity populární hudby. Muzika vznikla v roce 2000 a za svou existenci již odehrála stovky vystoupení nejrůznějšího charakteru. V roce 2004 muzika navázala spolupráci s populárním zpěvákem Petrem Bende, se kterým každoročně koncertuje nejen na vánočním turné, ale i na mnoha jiných vystoupeních po celý rok,“ říká pořadatelka Iva Klusalová.

V roce 2011 vydala cimbálovka své druhé CD s názvem Cimballitica, na kterém dokazuje, že cimbálová muzika dokáže zahrát i hity jiných žánrů – například Bohemian Rhapsody, Nothing Else Matters, Once upon a Time on the West, ETA.

sdb
 

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.