textařské a redakční služby

Gospelový soubor zavítá do příbramské nemocnice už počtvrté

02.04.2014 11:31

Příbram (Příbramsko) - Oblastní nemocnice Příbram pořádá 16. dubna další Velikonoční koncert. Počtvrté se do Příbrami vrací jeden z největších českých gospelových sborů – Marantha Gospel Choir. Sbor zařadil příbramský koncert do svého tradičního velikonočního turné, které začíná 14. dubna v Praze a končí 19. dubna v Olomouci.



Maranatha Gospel Choir, který vystupuje na velkých českých i mezinárodních pódiích, pravidelně spolupracuje s mnoha zajímavými českými i zahraničními hudebníky.

„V Příbrami se mohou návštěvníci koncertu těšit na energické gospely v podání téměř třicetičlenného souboru zpěváků. Ten sebou přiveze i živou kapelu profesionálních muzikantů. Chybět určitě nebude úžasná, energická  hudba, tanec, nadšení i několik hudebních překvapení,“ řekl pribramag.cz ředitel příbramské nemocnice Stanislav Holobrada.

Koncert se koná 16. dubna od 17.00 v multimediálním sále a jako pokaždé ho nemocnice pořádá pro své pacienty, zaměstnance i širokou veřejnost. Vstup je zdarma, a to především díky členům sboru, kteří se vzdali svého nároku na honorář. „Na koncertech nemocnice jsou často k vidění i v tu dobu hospitalizovaní pacienti, které do sálu doprovází nemocniční dobrovolníci. Nemocnice totiž koncerty organizuje především pro radost a potěšení posluchačů, a tak je jen příznačné, že otevřené dveře do sálu patří nejdříve jejím pacientům,“ dodal Holobrada.

red



Diskusní téma: Gospelový soubor zavítá do příbramské nemocnice už počtvrté

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.