textařské a redakční služby

Festival Kačeři láká na českou špičku i zahraniční jména

21.05.2015 05:45

Jeden z neznámějších lokálních festivalů Kačeři představil první jména letošního 10. ročníku. Na louce v Horčápsku nedaleko Březnice se o víkendu 21. a 22. srpna představí na třech pódiích na 50 kapel a DJs.

Ve výčtu kapel a DJs se objevila taková jména, jakými jsou punkový „králové“ české scény Pipes and Pints, legendy českého hiphopu PSH, anglické elektro hvězdy The Feud nebo kytarová stálice Sunflower Caravan.

Mezi DJs zaujmou matadoři české taneční scény Chris Sadler, Pavel Bidlo a zástupce jednoho z nejslavnějších německých hudebních vydavatelství DJ Gunjah z Drážďan. Pro milovníky DNB organizátoři „zabookovali“ duo Deadly Viperz a DJ Pixie.

Již nyní můžete pořídit vstupenky, a to v rámci elektronického předprodeje. O první vlnu vstupenek byl velký zájem, a proto organizátoři tuto edici rozšířili o dalších 100 vstupenek. Ty můžete zakoupit buď na webu goout.cz nebo v „kamenných“ předprodejích: Příbram – Modrý tabák – Šmejkal v horní části Pražské ulice a v Tabáku U Nuslů v Březnici.

Při koupi přes webový portál si vstupenku můžete vytisknout přímo doma a nebo si ji stáhnout do svého telefonu a poté předložit při vjezdu na festival. „Tato služba nás opět posunula o kousek dále a jsme rádi, že můžeme tento luxus nabídnout našim návštěvníkům právě na 10. ročníku našeho festivalu,“ řekl za organizátory Jan Štika, který stojí za propojením goout.cz a Kačerů.

red
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.