textařské a redakční služby

Druha bodla loveckým nožem do plíce, ten ji kryl před policií

11.04.2014 10:09

Příbram (Příbramsko) - Pětadvacetiletá žena z Příbramska pobodala svého přítele. Vážné zranění mu způsobila v neděli 23. března ve večerních hodinách po předchozí vzájemné hádce a napadání.



„Když se k ní osmatřicetiletý muž otočil zády, bodla mu lovecký nůž s čepelí dlouhou 12 centimetrů do zad. Zbraň přitom zasáhla plíci. Poškozený však odmítal přivolat záchranku, protože nechtěl způsobit své družce problémy s policií. Žena byla podle jeho slov v době incidentu pod vlivem návykové látky a také jednala v afektu,“ uvedla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Zraněnému se ale začalo špatně dýchat, a proto vyhledal lékařské ošetření. Následně v nemocnici tvrdil, že při přelézání plotu spadl na něco ostrého. „Nechtěl vůbec spolupracovat s přivolanými policisty a uvést pravdu o způsobu vzniku jeho poranění. Obviněná se ale ke spáchání činu později doznala,“ řekla mluvčí policie.

Ve čtvrtek 3. dubna zahájili kriminalisté trestní stíhání dotyčné ženy pro zločin těžké ublížení na zdraví, hrozí jí nyní tři roky až deset let pobytu za mřížemi.\

sdb



Diskusní téma: Druha bodla loveckým nožem do plíce, ten ji kryl před policií

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.