textařské a redakční služby

Drogy ve věznici, nehoda na přejezdu, světlo baterky…

18.01.2016 12:08

Od začátku roku řešili zaměstnanci věznice v Příbrami-Bytíz tři nálezy drog v zaslaných balících pro odsouzené. Odesílající se snažili omamné látky pečlivě uschovat, v prvním případě tři bílé tablety do podrážky pantoflí. V dalším případě bylo pět tablet ve hřbetu sešitu a naposledy byl nalezen krystalický prášek po roztržení slepených částí papírového přání. Policisté věc šetří pro podezření z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a dále maření výkonu úředního rozhodnutí, za což hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Zloděje prozradilo světlo baterky
Zloděj si chtěl při krádeži posvítit, prozradilo ho však světlo baterky. Událost se stala v pátek 15. ledna po sedmé hodině večerní. Sousedé si všimli, že ve vedlejším domě v obci Čenkov se pohybuje kdosi s baterkou a okamžitě přivolali policii. Na místě byl zadržen třiatřicetiletý muž. Z domu již stihl vynést motorovou pilu, malý kovový trezor a v igelitové tašce drobné věci, vše v hodnotě pěti tisíc korun. Nyní je podezřelý z přečinu krádeže a porušování domovní svobody.

Nehoda na železničním přejezdu
V neděli 17. ledna se stala krátce po poledni dopravní nehoda na železničním přejezdu v katastru obce Nová Ves pod Pleší. Čtyřiačtyřicetiletý řidič na ujeté vrstvě sněhu nestačil své vozidlo značky Renault Thalia včas zastavit a vjel na přejezd, kde právě projížděl osobní vlak s dvanácti cestujícími. Ke zranění sob naštěstí nedošlo. Provoz na železniční trati byl přerušen na tři hodiny. Vzniklá škoda činí 60.000 korun.

Policie ČR

Fotogalerie: Drogy ve věznici, nehoda na přejezdu, světlo baterky…

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.