textařské a redakční služby

Dopadení prodávali pervitin. Podle policie už od roku 2011

13.05.2014 09:54

Příbram (Příbramsko) - Kriminalisté dopadli dva prodejce pervitinu. Devětapadesátiletý muž ho prodával v Příbrami ve svém bytě, v jedné příbramské restauraci a v okolí těchto budov nejméně od listopadu roku 2011.



„Devětadvacetiletý muž od něj například nakupoval téměř každý den 0,2 gramu drogy za částku 500 korun. Jiný, dvaačtyřicetiletý muž od něj drogu bral, a aby ji měl zadarmo pro svou potřebu, prodával ji dalším osobám,“ uvedla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Při zadržení 5. května měl u sebe starší z mužů celkem 8,8 gramů bílé krystalické látky. Při domovní prohlídce byly nalezeny ještě prázdné igelitové sáčky a dvě digitální váhy. K distribuci se zadržený nepřiznal. „Policistům tvrdil, že je občasným uživatelem drog a uvedené množství, které u něj bylo nalezené, koupil od neznámého člověka. Jeho odběratelé ale při výpovědi uváděli, že dotyčný narkomanem není,“ dodala mluvčí.

Oba zadržení navíc byli již za trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy v loňském roce souzeni. Nyní jim hrozí dva až deset let odnětí svobody.

red
 



Diskusní téma: Dopadení prodávali pervitin. Podle policie už od roku 2011

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.