textařské a redakční služby

Dílny učiliště v Prokopské ulici budou mít nové zateplení, počítá se s investicí přes 20 milionů korun

23.11.2014 10:51

Investice Příbram. Učiliště na Březových Horách v ulici Prokopská má mít nově zateplenu budovu dílen. V rámci rekonstrukce dojde k zateplení obvodového pláště a střechy. Zároveň dojde k výměně oken a repasování vrat, které nevyhovují požadavkům podle energetického auditu.

Hodnota zakázky je asi 21,4 milionů korun včetně DPH. Práce by měly začít 1. února příštího roku a hotovo má být do 31. července 2015. Stavební firmy mohou podat nabídku do 8. prosince letošního roku. Základním kritériem pro hodnocení bude nejnižší nabídková cena.

Fasáda objektu bude zateplena polystyrenem s příměsí grafitu o tloušťce 140 mm. Spodní strana (podhledová) zastřešení před hlavním vstupem bude opatřena izolací z minerálních vláken o tloušťce 50 mm, zbytek bude obalen pěnovým polystyrenem o tloušťce 50 mm se stejnou povrchovou úpravou jako okolní fasáda.  

Soklovou část objektu zateplí dělníci extrudovaným polystyrenem o tloušťce 100 mm a viditelná část nad terénem bude natřena marmolitem. Plochá i sedlová střecha budou zatepleny pochozím pěnovým polystyrenem o tloušťce 300 milimetrů.

Výplně otvorů mají tvořit repasovaná a zateplená plechová vrata a plastová okna s tepelně izolačním dvojsklem. Okna budou bílá a otevíravá i výklopná. Dojde též k výměně střešních pásových světlíků, které budou podle umístění opatřeny elektrickými otevírači a stínícími prvky.

Rekonstrukce budovy dílen proběhne bez přerušení jejího provozu.

sdb
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.