textařské a redakční služby

Dětská ortopedie na Zdaboři skončí, přesouvají se i další ambulance

27.02.2014 09:05

Příbram (Příbramsko) - V příštím týdnu proběhne v příbramské nemocnici další stěhování. Jako první se přemístí ortopedicko-traumatologická ambulance, kde se vyšetřují i dětské kyčle, a to z areálu II na Zdaboři do přízemí křídla D3 monobloku v areálu I.

Od 3. do 5. března bude ambulance uzavřena a od 6. března začne fungovat na novém místě. Začne fungovat i nový telefon: 318 641 724.

„Následně se přemístí také odborné chirurgické poradny z přízemí pavilonu N do přízemí křídla D3. Poradny se během stěhování uzavírat nebudou, v novém místě budou pro své pacienty k dispozici od pondělí 10. března,“ sdělil dnes pribramag.cz ředitel příbramské nemocnice Stanislav Holobrada. I tato pracoviště budou mít nové telefony: mammární a cévní poradna: 318 641 951; ostatní poradny: 318 641 950.

Stejně jako u pracovišť přemístěných do pavilonu D1 i v tomto případě bude pro pacienty výhodné přijít do ambulancí přes hlavní recepci v přízemí pavilonu C, kde jim budou poskytnuty potřebné informace.

„Postupná centralizace ambulantních pracovišť bude pro pacienty znamenat odpadnutí dojíždění mezi dvěma areály nemocnice a s tím spojené ztráty času, zrychlení a zlepšení návaznosti, absolvování a vyhodnocení jednotlivých vyšetření a v neposlední řadě také příjemné prostředí pavilonu D3, který je po celkové rekonstrukci v provozu asi dva roky,“ dodal Holobrada.
sdb

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.