textařské a redakční služby

Den otevřených dveří v nemocnici: měření cukru a cholesterolu, návštěvy specializovaných pracovišť, canisterapie…

05.05.2014 12:13

Příbram (Příbramsko) - Oblastní nemocnice Příbram pořádá 31. května Den otevřených dveří. Akce, která je určena široké veřejnosti, zahrnuje možnost preventivních vyšetření včetně vyšetření na hladinu cukru a cholesterolu v krvi, komentované prohlídky nových oddělení i celodenní program pro rodiny s dětmi.



„Veřejnost si bude moci prohlédnout zcela nová, špičkově vybavená pracoviště očního oddělení, gastroenterologie a lůžkové jednotky šestinedělí pro maminky s novorozenci,“ uvedl ředitel příbramské nemocnice Stanislav Holobrada.

Preventivní vyšetření kromě stanovení hladiny cukru a cholesterolu v krvi a změření krevního tlaku a pulsu, nabídne také urologie, oční oddělení a gastroenterologie. Na všech těchto pracovištích je součástí prevence i rozhovor s lékařem.

„Nemocnice nabídne i ukázky canisterapie, která je součástí programů pro pacienty na oddělení následné péče. Nezapomínáme ani na děti, právě pro ně jsme připravili celodenní zábavný program včetně her a soutěží o ceny. Děti také jistě potěší zdravotní klauni, kteří do nemocnice jinak přicházejí za  dětmi do nemocnice a ambulantních čekáren,“ dodala Holobrada.

Den otevřených dveří se koná v sobotu 31. května od 10.00 do 14.00, vstup je zdarma.

red
 



Diskusní téma: Den otevřených dveří v nemocnici: měření cukru a cholesterolu, návštěvy specializovaných pracovišť, canisterapie…

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.