textařské a redakční služby

Dealeři na Dobříšsku prodávali pervitin více než rok (FOTOGALERIE)

13.11.2014 10:08

Dva dealeři drog skončili s pouty na rukou. Čtyřicetiletý a o sedm let mladší muž prodávali na Dobříšsku více než rok pervitin. Metamfetaminem zásobovali nejméně šest osob. „Jednadvacetiletému mladíkovi ho prodali minimálně ve dvou stech případech. Jednu dávku předávali za tři sta až pět set korun, občas ji nechávali i bez finanční náhrady,“ řekla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Při domovní prohlídce policisté nalezli u jednoho z mužů digitální váhy a krystalickou látku v uzavíratelných sáčcích, navíc několik tisíc korun v hotovosti. „Oba zadržení byli tento týden obviněni z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který jim hrozí jeden rok až pět let odnětí svobody,“ dodala Schindlová.
 
U mladšího z nich bylo trestní stíhání zahájeno ještě pro přečin podílnictví. Od jednoho z kupujících si vzal dne 15. února místo peněz za drogy mobilní telefon. Věděl však, že pochází z trestné činnosti. Telefon byl odcizen ten samý den v baru v obci Stará Huť.

red
 

Fotogalerie: Dealeři na Dobříšsku prodávali pervitin více než rok (FOTOGALERIE)

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.