textařské a redakční služby

Davisův pohár přitáhl do Březnice stovky nadšenců

14.08.2014 22:00

V sobotu 2. srpna, v průběhu tradiční březnické poutě, byl za velkého zájmu veřejnosti a za účasti kamer České televize vystaven v kulturním domě slavný Davisův pohár. Tato nejprestižnější tenisová týmová trofej má pozoruhodnou, 114letou historii.

Česká republika (dříve Československo) ji dokázala vybojovat celkem třikrát, z toho dvakrát v posledních dvou letech 2012 a 2013. Součástí výstavy Davisova poháru byla i autogramiáda daviscupového reprezentanta ČR, březnického rodáka a odchovance tenisového klubu TC Vitality Březnice Jiřího Veselého, nehrajícího kapitána daviscupového týmu Jaroslava Navrátila a daviscupové trenérské legendy Pavla Kordy.

Celá akce proběhla za významné finanční podpory TC Vitality Březnice a města Březnice.

Několik set tenisových a sportovních fanoušků a také mnoho návštěvníků poutě si mohlo zblízka prohlédnout slavnou trofej, nechat se s ní vyfotit a získat různé fotografie a suvenýry s podpisem Jirky Veselého, Jaroslava Navrátila a Pavla Kordy.

Ve večerních hodinách se během pouťové taneční zábavy uskutečnila také dražba některých věcí z tenisové výzbroje Jirky Veselého. Na přání Jirky a prostřednictvím TC Vitality Březnice bude její výtěžek věnován Základní škole v Březnici.

Jiří Veselý, předseda TC Vitality Březnice
Na fotografii zleva Jiří Veselý, Pavel Korda, Jaroslav Navrátil

Fotogalerie: Davisův pohár přitáhl do Březnice stovky nadšenců

/album/fotogalerie-davisuv-pohar-pritahl-do-breznice-stovky-nadsencu/scanned-at-14-8-2014-21-25-jpg/

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.