textařské a redakční služby

Dalším senátorským kandidátem z Příbrami je zastupitel Švenda

18.08.2014 06:54

Volby do Senátu ČR 2014. Příbramský zastupitel Václav Švenda (TOP 09) oficiálně oznámil svou kandidaturu na post senátora za volební obvod č. 18 – Příbram. Někdejší učitel a v současnosti živnostník vstupuje do voleb s představou vnést do Senátu energii a chuť pro otevřenou politiku.

Na Příbramsku máme několik chronicky neřešených problémů. Je to především dlouhodobá nezaměstnanost, ke které přispívá fatální nezájem současných zástupců v Senátu ČR o podporu ekonomického rozvoje na Příbramsku. Prosperitu regionu nevysedíte na stranických schůzích ani kumulací funkcí, musíte být aktivní a přinášet nápady,“ řekl Švenda.

Švenda chce dále zajistit investice do vzdělání a zlepšit pozici kantorů. „Mám pocit, že některým našim politikům vyhovuje, když se lidé o nic nezajímají a tráví čas u hloupých televizních pořadů. Snáze jim pak vnutí své, často populistické, vidění světa. Tato společnost ale potřebuje vzdělané a pracovité lidi, kteří jsou tou nejlepší investicí do budoucnosti,“ uvedl Švenda.

Švenda podniká v Příbrami, je ženatý, má dva sny a ve svém volném čase se věnuje cestování a sportu.

Volby do Senátu Parlamentu České republiky se konají v pátek a v sobotu 10. a 11. října 2014. Už dříve oznámil svou kandidaturu do senátu Josef Řihák (ČSSD), který bude svůj post obhajovat.

sdb

Fotogalerie: Dalším senátorským kandidátem z Příbrami je zastupitel Švenda

/album/fotogalerie-dalsim-senatorskym-kandidatem-z-pribrami-je-zastupitel-svenda/vaclav-svenda-jpg/

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.