textařské a redakční služby

D-TRANS. Nový rozvoz zboží, v některých případech i zdarma (PR)

19.03.2014 11:43

Internetový obchod Dum-techno.cz zavedl nový způsob dopravy nazvaný D-TRANS. Pohodlí přináší nejen zákazníkům, ale také jejich peněženkám.

Nejvýraznější benefit spočívá v rozvozu van zdarma. Tuto službu využijí zejména zákazníci v Praze, kde distribuujeme každé úterý a čtvrtek odpoledne. Službu ale mohou využít zákazníci z celé České republiky, kde rozvážíme dvakrát měsíčně.

Rozvoz van zdarma spadá do nové filozofie přístupu k zákazníkovi, kdy rozdělujeme sortiment na malé a objemné zásilky. Rozměrově menší zásilky typu vodovodní baterie nebo sprchové hlavice si může vyzvednout každý osobně na pobočce v pražském Podolí nebo na výdejních místech systému Heureka Point. Vanu ale tak snadno v běžném osobním autě (natož v batohu) neodvezete.

Může samozřejmě nastat i situace, kdy nákup zahrnuje několik malých předmětů. V tomto případě a současně při celkové hodnotě zboží nad 5000 Kč lze rovněž využít úterní a čtvrteční rozvoz po Praze zdarma.

Další výhoda naší nové dopravy D-TRANS spočívá v možnosti vidět termín doručení zásilky v on-line kalendáři přímo v e-shopu v záložce Doprava/D-TRANS.

Ve výběru dopravy nadále zůstávají expresní balíkové služby DPD a TOPTRANS. Aktuální přehled všech možností dopravy se nachází v záložce Doprava.

www.dum-techno.cz


Komerční oznámení. Za obsah odpovídá objednavatel.
Pokud máte zájem o podobný způsob prezentace, obracejte se na pribramag@gmail.com.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.