textařské a redakční služby

Cyklistická sezona v plném proudu. Zloději jdou po kolech

18.05.2014 08:43

Příbram / Rožmitál pod Třemšínem (Příbramsko) - Příbramští policisté během jednoho dne přijali oznámení o odcizení pěti bicyklů. „Tři dámská kola v hodnotě 28.000 korun ukradl neznámý pachatel ze sklepa domu v ulici Na Vyhlídce v Příbrami. Další útok na sklep domu byl v Rožmitále pod Třemšínem, odtud si odnesl zloděj jedno kolo v hodnotě 6000 korun,“ řekla pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.



Horské kolo se ztratilo z chodby domu v Brodské ulici v Příbrami, majitel na něm měl i napevno přichycený cyklocomputer v hodnotě 130.000 korun. Nenechavec zde navíc ještě odcizil i dětskou elektrickou čtyřkolku za 10.000 korun.

Předcházet těmto krádežím mohou občané už tím, že si rozmyslí, co ve svém sklepě zanechají uskladněné. „Měli by také dbát na dobré zabezpečení, na kvalitní zámky. Petlice s visacím zámkem není pro zloděje žádnou velkou překážkou. Důležité je především řádné uzamčení vchodových dveří do domu i přístupových dveří ke sklepům a také nevpouštět žádné cizí lidi do budovy,“ radí Schindlová. Pomoci dopadnout pachatele mohou i sami obyvatelé tím, že si budou více všímat svého okolí a upozorní policii včas na pohyb podezřelých osob v domě.

sdb



Diskusní téma: Cyklistická sezona v plném proudu. Zloději jdou po kolech

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.